Luksushotel i London – The Ritz London Hotel

In Alle artikler, Hoteller by London HolidaySkriv en kommentar

Luksushoteller er der nok af – men der er ingen luksushoteller, som er så luksus som dette. The Ritz London er et hotel i særklasse, hvor man får eksklusiv service, og Londons fineste mad på hotellets gourmetrestaurant.

Hotellet ligger i den fineste del af London, hvor flere berømteheder bor.

The Ritz London er et meget populært og kendt hotel, som alle rige forretningsfolk og kendte ofte besøger. Men hvis man hiver kreditkortet frem, er det også til at betale. Det vil være en dyr fornøjelse for en gennemsnitlige dansk familie at bo på hotellet, men en nat eller to kan de fleste klare – hvis de sparer sammen.

Det er et meget royalt og eksklusivt hotel, som er perfekt til et romantisk ophold. Det er luksus. Ingen tvivl om det.

I weekenderne (fredag, lørdag + søndag) koster et hotelværelse 20.000 kroner for en overnatning, hvor man i hverdagene ‘kun’ skal slippe med 10.000 kroner. Dette er selvfølgelig en del penge, men omvendt så får man en oplevelse for livet. Det er et absolut 5 stjernet hotel – og de kalder sig selv, for ‘det fineste hotel i London’. Hotellet har et fantastisk personale, som hver især er specialiser indenfor hvert sit felt. Ligeledes er der en gourmetrestaurant, jacuzzi på nogle af værelserne, og sågar et stort kasino. Det kunne være et hotel i Las Vegas – men det er i London!

Hvor ligger The Ritz London hotel?

Når man køber bolig i London, betaler man i den grad for beliggenheden. Det gør man også her.

The Ritz London Hotel har en af de bedste beliggenheder i London. Hoteller ligger inde i midtbyen, men med adgang til rigtig mange ting. 100 meter syd for hotellet har man den store park, Green Park, og 200-300 meter vest for hotellet har man den verdensberømte bypark, Hyde Park. En lille kilomet til øst går Themsen, som er den store berømte flod der går gennem den centrale del af London.

En kilometer mod nord, ligger Oxford Street, Europas største shoppingmekka!

En fantastisk beliggenhed, med adgang til alt. Det fås’ ikke bedre.

Følg linket herunder og søg efter ‘The Ritz’. Så finder du den billigste pris.

Skriv en kommentar