Oxford Street i London – butikker, priser og placering!

In Alle artikler, Seværdigheder, Shopping, Udendørs seværdigheder by London HolidaySkriv en kommentar

Oxford Street er Londons største og vigtigste indkøbsgade, med mere end 300 butikker.

Hvis du planlægger en tur til London, eller blot er interesseret i London, så har du helt sikkert hørt om den legendariske shoppinggade, Oxford Street. Gaden har over 300 butikker, som spænder fra store legendariske tøjbutikker som Gucci, Prada, osv, til store slikbutikker og gigantiske sportsforretninger. På Oxford Street er der noget for ethvert familiemedlem!

Priserne på Oxford Street

… er meget forskellige!

Mange mennesker tror at tøj og lignende er billigere i England, på grund af de lave afgifter kontra Danmarks meget høje afgifter. Selvom afgifterne og skatterne er meget lavere i England, er priserne i den grad ikke billigere i London.

På Oxford Street er priserne ofte lig med Københavnske priser. Men det er alligevel en god ide at tage forbi dette shoppingmekka, da udvalget er meget større og produkterne er meget anderledes end dem herhjemme i Danmark.

Hvis man vil have billige produkter, er det en god ide at tage ud til forstaderne af London. Oxford Street har det hele – og priserne er ofte lig de danske priser.

Hvor ligger Oxford Street i London?

Oxford Street ligger midt i det centrale London. Oxford Street ligger til vest for London Bridge (& Big Ben), samt lidt nord for Hyde Park og Themsen.

Oxford Street strækker sig fra den nordøstlige del af Hyde Park til High Holborn (gade). Se kortet herunder – Oxford Street i den centrale del af kortet:

[divider]

Relevante links:

Skriv en kommentar