Liste over de største seværdigheder i London

In Alle artikler, Indendørs seværdigheder, Seværdigheder, Udendørs seværdigheder by London HolidaySkriv en kommentar

London er en rigtig turistby, med rigtig mange seværdigheder. I London kan du se alt fra verdens største gade-ur, Big Ben, til det moderne fodboldstadion hos Chelsea Football Club.

Vi har samlet en liste over de største seværdigheder i London. Listen indeholder alt fra sightseeing-ture til små ting du skal opleve hvis du er i London.

London Eye – se hele London fra luften

Skærmbillede 2013-09-21 kl. 17.52.07En af de mange ting som London er kendt for, er verdens største pariserhjul (som vi kalder det herhjemme i Danmark).

London Eye er et pariserhjul der er hele 135 meter høj. London Eye ligger i det centrale London ved Themsen. På det øverste punkt har du mulighed for at se ud over hele London – i alle retninger. Om aftenen er det en fantastisk udsigt, som du ikke kan finde andre steder i London.

Buckingham Palace – verdens mest royale sted

Buckingham-Palace-London-United-Kingdom-03

Hvis du er royalist eller kan lide det britiske kongehus, skal du uden tvivl se Buckingham Palace, som er dronning Elizabeth II’s bopæl i London.

Selv hvis du ikke er royalist, skal du se dette sted. Det er en oplevelse i særklasse – specielt når ‘soldaterne’ skifter vagtposter, hvilket ser helt forrygende ud.  Rundt om Buckingham Palace er der de flotteste blomsterhaver, springvand, og hele molevitten. Det skal ses!

The Tower Of London – Londons gamle bygning

TowerOfLondonHvis du er interesseret i historie, kongelige smykker, juweler, rustninger, m.v., er det uden tvivl Tower Of London du skal se.

Tower Of London har en central placering i London, lige ved siden af Tower Bridge. The Tower Of London ligger sågar også lige ud til den populære flod Themsen, hvor der dagligt sejler flere tusinde små både. The Tower Of London er en anderledes og gammeldags oplevelse i hjertet af London.

London – verdens fodboldmekka

LondonFootball-450x450Fodbold, fodbold og fodbold. I London er der rigtig mange fodboldklubber. Her i Danmark kender vi det sådan, at der som regel kun er en dominerende fodboldklub i de større byer. I England er der mange flere.

Bare i London er der over 6 Premier League klubber, hvilket er alt fra Chelsea og Arsenal til Totenham og Barnet. Billetpriserne er alt fra 100 danske kroner til 500 danske kroner.

Big Ben – Londons varemærke

big_ben_watchedNår man snakker London, så kommer man ikke uden om Big Ben. Big Ben er et gigantisk ur som står i centrum af London, direkte ud til centrum og den store markedsplads.

Big Ben er flere hundrede år gammel og har en højde på hele 106 meter. Nytårsaften sender BBC direkte fra Big Ben, ligesom man sender fra rådhuset og Amalienborg her i Danmark. Er du i London, SKAL du se big ben – og måske komme op i tårnet?

English Breakfast hos Pellicci’s

pellicci_large2Man snakker så meget om den engelske morgenmad. English Breakfast er meget mere end æg og bacon. Det er stemningen, det er den gamle bygning – og det er hos Pellicci’s.

Der er mange restauranter hvor du kan få English Breakfast, men det er helt specielt hos Pellicci’s. Pellicci’s ligger i et gammelt kvarter og har bibeholdt alt fra de gamle dage. Måske er du heldig at komme til at spise morgenmad med en af de kendte?

Shopping i Oxford Street

London-Oxford-street1London er Europas svar på New York – og det kan man i sandhed mærke, når man er på Oxford Street.

Shop tøj, gå på cafeer, tag på sightseeing, og tag en tur i Londons charmerende dobbeltdækker-busser på Oxford Street. Oxford Street er altid fyldt med mange mennesker, gøglere, og nogle af verdens største butikker – blandt andet store tøj/fashion butikker. Det skal opleves!

Trafalgar Square – mennesker, gøgl og duer

img0Hvis du er til mennesker, gøglere og (muligvis) duer, er Trafalgar Square det helt rigtige sted for dig.

Trafalgar Square er oprindeligt et mindested for de sårede soldater i napoleonskrigen. Trafalqar Square er et hyggeligt sted med historiske bygninger, springvand, gøglere – og ja, butikker selvfølgelig. Her kan du nemt bruge et par timer sammen med din familie.

Hyde Park – et kæmpe grønt område

Hyde-Park-london-436373_1920_1440I en storby skulle man tro at der kun var store bygninger, men sådan er det ikke i London. Midt i det centrale London er der Hyde Park, som er en rigtig stor park.

I Hyde Park kunne man i gamle dage høre en masse debattører, der stillede sig op på træstammerne og sagde deres mening. Sådan er det ikke i dag. Hyde Park er den dag i dag et stort naturområde i London, hvor man kan komme lidt væk fra storbyens larm (selvom det er midt i storbyen!).

Wimbledon Tennis i London

Wimbledon-Stadium-Tennis-Field-2013-WallpaperWinbledon er verdens mest prestigefyldte tennis turnering, hvor alle de store tennisstjerner kæmper om gulv, sølv og bronce-medaljer.

Wimbledon er også et kæmpe område få kilometer udenfor London, hvor der er utallige af tennisbaner. Der er næsten altid tenniskampe i gang – og stemningen er helt fantastisk, fordi der altid er mange mennesker.

Vil du vide mere om London? Så gå til vores forside. Hvis du har hørt om en anden seværdighed og den ikke er her på listen, så tag endelig kontakt til os. Så skal vi nok finde de relevante informationer til dig!

Skriv en kommentar