Billeje i London – 3 ting du skal være opmærksom på

In Alle artikler, Billeje, Transport by London Holiday1 Comment

At leje en bil i London er meget attraktivt, hvis man skal rundt omkring i London. Taxature, togture og busture – det hele løber op. Så er det bedre at betale lidt ekstra, for at få en bil at køre rundt i, ikke?

Men at køre bil i London, er ikke helt som Danmark. Der er noget med at bilerne kører i den forkerte side af vejen, dyre parkeringspladser, samt at man faktisk kan leje biler i London – meget billigt. Herunder er der 3 ting du skal være opmærksom på, hvis du vælger at leje en bil i London – eller det øvrige Storbritannien.

Billeje i London – det skal du være opmærksom på

  1. Den forkerte side? Trafikken i England er omvendt end i andre lande. Her kører bilerne altså i venstre side af vejen, hvor bilerne i Danmark kører i højre side af vejen. Dette kan være meget svært at vænne sig til, selvom man skulle tro at det var nemt. Der er nogle specielle regler for trafikken i England, som er vigtigt at man får læst op på. Søg evt. efter ‘trafikken i England”, og læs mere om det. Tag evt. et 30-minutters kursus i brug af køretøjer i trafikken i England, hos den engelske lufthavn du lander ved.
  2. Billige biler. Bilerne i London er meget billigere at leje end herhjemme i Danmark, hvilket skyldes lave – og ikke eksisterende afgifter på biler, som her i Danmark, hvor afgifterne på biler er over 180%.
  3. Husk forsikringen. Når du lejer en bil i London (England) er det vigtigt at du laver en forsikring på den. Det koster ikke særlig mange penge, men det giver dig en enorm sikkerhed. Det ville være træls hvis din ferie skulle være ødelagt, fordi du fx skal reparere skaden på bilen, for 10 eller sågar 30.000 kroner. Træls, ikke? Husk forsikringen.

Vi håber du får en god ferie / rejse i London (England). Hvis du har spørgsmål til billeje, så spørg venligst i vores debatforum.

Comments

  1. O. Pedersen

    Kan man leje bil i England (London) når man er 20 og har haft kørekort næsten 3 år.?

Skriv en kommentar