Shopping i London – shoppingmuligheder og priserne

In Alle artikler, Shopping by London HolidaySkriv en kommentar

Shopping i London – shoppingmuligheder og priserne

Der er rigtig mange shoppingmuligheder i London. London er Europas største by med over 8 millioner indbyggere, hvilket gør at shoppingmulighederne er uendelige.

I London kan du købte alting. Du kan gå i store legetøjsforretninger og nogle af verdens største butikker indenfor tøj, mode generelt, slik, biler og meget meget mere. Mulighederne er uendelige.

Hvor skal man shoppe i London?

Der er rigtig mange steder hvor man kan shoppe i London. Her er nogle af de populære steder, som vi anbefaler dig at besøge – hvis du vil shoppe.

Oxford Street

Oxford Street. Selvfølgelig – alle kender Oxford Street. Det er en meget gammel gade som går igennem det centrale London, hvor man i flere kilometer kan gå og shoppe i butikker. Vil man fra den ene ende af Oxford Street til den anden, skal man bare tage en af de store røde dobbeltdækker busser, som der kører hvert 15 minut. Oxford Street har lidt af hvert – og i særdeleshed store brand-kædebutikker, som fx Nike, Gucci, Prada og mange af de store mærker. Et sandt mekka for hele familien – ikke kun kvinderne.


Regent street

Regent street er ikke den største shoppinggade in London, men derimod en af de mest karismatiske gader.

Grunden til dette er at der er i stole dele af regent street hænger flag ned fra lejlighederne/boligerne, for at illustrere at London er en nation med mange kulturelle mennesker og store kulturelle forskelle. Regent street har ligesom Oxford Street også nogle af de største mærker, og en hel del mindre butikker. Her er et større udvalg end på Oxford Street. Butikkerne på Regent Street er ofte mindre end dem på Oxford Street.

Regent Street krydser Oxford Street, hvilket giver dig rig mulighed for at kombinere disse to gader i det centrale London.


Harrods – indkøbscenter

De to andre shoppingmuligheder var udendørs – her er noget indendørs.

Harrods er et gigantisk indkøbscenter som har mere end 5000 ansatte og med over 300 afdelinger. Hvis man ikke gider at vandre ned af lange gader, eller hvis vejret blot svigter dig, så er Harrods indkøbscenteret helt sikkert et rigtig godt alternativ. Her får man ikke blot et gigantisk udvalg, men også en service i topklasse. Priserne er i top, men det samme gør sig gældende med kvaliteten. I Harrods er der også en meget populær butik der sælger mange forskellige lamper. Blandt andet designerlamper.

Harrods er helt klart et besøg værd. Harrods indkøbscenter ligger syd for Hyde Park, og ca 1 km syd for Oxford Street og 2km nord for den store flod, Themsen. Se kortet herunder:


Andre shoppingmuligheder i London

Der er rigtig mange andre shoppingmuligheder i London.

De 3 muligheder der er nævnt ovenover er klart de 3 mest populære shoppingmuligheder i det centrale London. Dog skal du være klar over at der findes en masse små markeder hvor man kan finde tøj og lignende til billigere penge end i det centrale London, hvis blot du tager køreturen ud af London. Dette er også værd at opleve. Et ægte handelsmarked, hvor man ‘prutter’ om priserne – i ægte britisk stil!

Hvad koster det at shoppe i London?

Ofte tror mange at det er billigere at købe tøj og lignende i alle andre lande end Danmark, men sådan er det faktisk ikke.

London er en meget populær hovedstad som i den grad lever af turister, hvilket gør, at priserne er blevet presset i top. Priserne i London er nogenlunde de samme som i København. Man kan finde dem billigere – fx de små markeder og storcentre lidt udenfor centrum, hvor varerne i det centrale London (Oxford Street, fx) ofte er lidt dyrere end i København.

Med andre ord: priserne er nogenlunde de samme som i København.

Håber du fandt information om Shopping i London – shoppingmuligheder og priserne

Relevante links:

Skriv en kommentar