Rooftop Cinema – Film under åben himmel i London.

In Oplevelser, Udendørs oplevelser by London HolidaySkriv en kommentar

London er særdeles kendt for sine store teaterforstillinger. I det sidste årti er biografer blomstret op – og der findes i dag, mange forskellige typer af biografer i London. 

‘Silent Cinema’, ‘Surprice Cinema’ og ‘Rooftop Cinema’. Dette er blot nogle af de måder, som du kan gå i biografen på, hvis du bor eller er på ferie i London.

Rooftop Cinema er det nye. Det er romantisk – og forfriskende.

Forestil dig, at du sidder på toppen af en høj bygning – omgivet af lys fra de andre arkitektoniske bygninger i London. Oppe på toppen af denne bygning, sidder du og ser en sjov film – sammen med 100-200 andre mennesker. Der bliver serveret forfriskninger, samt mad og drikke. Priserne er ikke højere end hvad det koster, at gå i biografen i Danmark.

q3

At gå i Rooftop Cinema er en helt ny måde at gå i biografen på. Priserne koster fra 10 GBP og opefter. Der går stort set de samme film i en Rooftop Cinema, som i en ‘almindelig’ biograf.

Rooftop Cinema’s, kan findes i følgende områder:

  • Peckham.
  • Shoreditch.
  • Stratford.
  • Kensington.

Den mest besøgte Rooftop biograf hedder Rooftop Filmclub – og har 4 biografer (se førnævnte områder). Billetter og flere informationer, kan findes på den officielle hjemmeside.

Skriv en kommentar