Buckimgham Palace i London – vagtskifte, priser, og mere..

In Alle artikler, Seværdigheder, Udendørs seværdigheder by London HolidaySkriv en kommentar

Det britiske kongehus er en stor turistattraktion, uanset om man er interesseret i kongehuset eller ej. Alle har på et eller andet tidspunkt hørt noget om det britiske kongehus, Buckingham Palace, hvilket gør det til en af storbritanniens største seværdigheder.

Buckingham Palace er den britiske monarks (monarki) officielle London-residens, hvor dronning Elizabeth II bor pt.

Slottet hed slottet, Buckingham House’ og blev bygget i 1703. Helt tilbage i 1837 blev slottet et kongelig resident og skiftede navn til BuckingHam Palace. Siden da har slottet været igennem utallige af renoveringer og ombygninger. Slottet er i dag storbritanniens fineste, og største slot, som endda er åben for offentligheden. Offentligheden kan nemlig komme ind i 2 forskellige fløje af slottet, hvor man kan opleve noget af verdens fineste porcelæn, kongelige møbler, og meget meget mere. Prisen for voksne er omkring 15 britiske pund, mens prisen for børn (under 17 år) er på 7 britiske pund.

Hvor ligger Buckingham Palace?

Det flotte britiske flot er placeret i den centrale del af London. Helt præcist er slottet en km nord for Themsen (stor flod der går gennem London), samt et par hundrede meter sydøst for Hyde Park (stort naturområde i Londons centrum).


Buckingham Palace er uden tvivl en af de populæreste udendørs seværdigheder i London. Hvis du skal til London eller er i London, må du simpelthen tage forbi Buckingham Palace. Du behøves ikke at komme helt ind i slottet, men blot nyde synet og den flotte blomsterhave bag (og foran) Buckingham Palace. Det er en god oplevelse, for hele familien.

Skriv en kommentar