Harrods – mode-mekka for både mænd og kvinder.

In Alle artikler, Mode, Shopping by London HolidaySkriv en kommentar

Harrods startede for mange mange år siden, som et lille indkøbscenter. I dag er Harrods et af Londons største shoppingmagasiner, udelukkende med fokus på modetøj – til både mænd og kvinder.

The Harrods, som det også bliver kaldt, ligger i den centrale del af London – vest for selve centrum. Hvis du befinder dig i den centrale del af London, tager det aldrig mere end 10-20 minutter at komme til Harrods – enten på gåben, taxa, eller ved brug af undergrundsbanen.

Centeret er britisk – på den gode måde. Bygningen rummer af romantik – og de offentlige arealer i The Harrods, ser ud, som om det hele er lavet af guld. Indenfor i de enkelte butikker kan der dog godt se mere moderne ud – ligesom vi kender det fra de danske modebutikker.

The Harrods – Indenfor.

8342669188_419f8020f4_kupdated-2 London-days.-Shopping-at-the-Harrods-8

Mode på højt plan.

Hvis dit tøj budget er meget lav, er det ikke The Harrods du skal gå ind i. Stort set alle tøjbutikkerne i The Harrods, har priser, der er langt over de danske. Kvaliteten af naturligvis også efter prisen. Det er en særpræget kvalitet. I The Harrods kan du virkelig finde tøj, som skiller sig ud fra mængden – og som man overhovedet ikke kan få i Danmark.

Se f.eks. denne jakke fra Burberry. Den er ikke til at finde i Danmark. Prisen på denne jakke er 12.000 danske kroner.

Skærmbillede+2015-04-04+kl.+12.34.18

The Harrods er noget for sig selv.

Og hvis du gerne vil have inspiration til, hvad du kan finde i The Harrods, så kan du besøge deres officielle webshop, her. I The Harrods kan du finde alt fra moderigtigt tøj til moderne vægbelysning.

Skriv en kommentar