Grand Plaza Serviced Apartments – hotel i London, vest for Hyde Park

In Alle artikler by London HolidaySkriv en kommentar

Hvis du er på udkig efter et godt hotel i London til en overkommelig pris, er dette hotel helt klart noget for dig.

Grand Plaza Serviced Apartments er et 4-stjernet luksushotel, som er opbygget som et lejlighedskompleks med fantastisk service tilknyttet. Hvert værelse liger en lejlighed i London, hvilket gør, at man faktisk har alle de ting man skal bruge for at bo i London.

Flot hotel i London centrum til billige penge

Selvom hoteller er rigtig flot, er det faktisk ikke så dyrt. Man kan få en nat på dette flotte hotel fra kun 500 kroner pr. person – altså, 1000 kroner for et dobbeltværelse.

En rigtig billig pris, taget beliggenheden og standarden i betragtning.

Hotellet har fri internet, en flersproget medarbejderstab, arragementer på hotellet, tur-guides som man kan få med sig rundt i London, og alle de andre standard ting som et hotel måtte have.

Fantastisk beliggenhed i det centrale London

Selvom dette herlige hotel ligger ca 3.5 km væk fra selve centrum, så er det stadigvæk en fantastisk beliggenhed.

Grunden til at beliggenheden er fantastisk, skyldes det idylliske område. Hoteller ligger lige nordvest for Hyde Park, hvilket betyder at denne fantastiske park ikke er mere end et par hundrede meter væk. I Hyde Park kan man slappe af på et tæppe, gå rundt om søerne, eller blot nyde den fantastiske natur, selvom man er helt inde i den centrale del af london.

Blot en lille kilomet væk fra Grand Plaza Serviced Apartments ligger Oxford Street, som man kan følge hele vejen ind til centrum. En fantastisk gåtur – eller bus/metro tur.

Skriv en kommentar