5 gode grunde: derfor skal du besøge London

In Alle artikler by London HolidaySkriv en kommentar

London er den europæiske hovedstad. Bare i London bor der flere mennesker end der bor i hele Danmark. Netop derfor, er det en spektakulær by at besøge – for alle danskere. London er en slags ‘mini New York’ – bare en god time væk, i stedet for et døgn!

Men hvorfor skal du helst præcist tage til London? Vi kommer med 5 gode grunde, så du ikke kan bruge undskyldninger for ikke at besøge London!

5 gode grunde til at rejse til London

  • Fantastiske seværdigheder. I London er der rigtig mange ting at se – og prøve. Du kan tage en tur i London Eye, men du kan sågar også blot udforske den royale – eller moderne side af London. Der er rigtig mange ting at lave i London. Man keder sig aldrig.
  • Skyline – fra skyskrabere. I Danmark er der ikke rigtigt nogle store skyskrabere (høje højhuse), men dem er der mange af i London. Themsen (flod der løber gennem London) gør at der bliver skabt en fantastisk Skyline – præcis, som i New York. Der er mange højhuse man kan tage op I, for at få en fantastisk udsigt.
  • Premier League fodbold. Fodbold i Danmark er ingenting sammenlignet med England. Lige præcis er London et fodboldmekka, da der er mange premier league klubber – blandt andet Chelsea og Arsenal.
  • Shopping. Beklager – men når man er i London, så skal man altså bruge penge. Der er nogle af verdens største butikker og mange ‘mærke’ butikker. Der er alt hvad hjertet begærer – gigantiske legetøjsbutikker, slikbutikker, madbutikker, eller sågar tøjbutikker. Der er noget for enhver – og priserne, er ikke engang dyre – stort set ligesom priserne i Danmark.
  • Gratis attraktioner. Der er mange seværdigheder og attraktioner, men det bedste af det hele er at mange af dem er gratis. Der er royale parker, Hyde Park, Bank of England museum, British Museum, og mange andre ting. Der er altid noget at lave.

Værsgo! 5 gode grunde til at tage til London.

Hvorfor sidde herhjemme i ofte dårligt vejr og kede sig, når man kan slå sig løs i London for relativ få penge. Det koster 1000 kroner for en T/R flybillet, et hotel koster ikke mere end i Danmark og priserne er ikke dyrere end i Danmark. Voila – nemmere kan det da ikke være.

Bestil din rejse til London. Hvorfor vente?

Skriv en kommentar