London Marathon 2024 – er du klar?

In Events, Oplevelser, Udendørs oplevelser by London HolidaySkriv en kommentar

London Marathon – er du klar

Igen i år bliver der naturligvis afholdt London Marathon. London Marathon – også kendt som ”Virgin Money London Marathon”, er et af verdens største Marathons.

Selvom alle biletterne for længst er udsolgt, så skal du ikke snydes for de obligatoriske billeder. Nedestående billeder er fra sidste års Marathon, hvor der blev slået deltagerrekord. Og selvom antallet af deltagere bliver forhøjet hvert år, bliver der altid udsolgt i god tid. Hvis du planlægger at skulle løbe London Marathon næste år, så skynd dig at tilmelde dig.

For danskere er det nemmest at tilmelde sig, via. den danske ‘Marathon Travel Klub‘.

London Marathon – Er du klar til at opleve en af verdens mest spektakulære maratonoplevelser? Hvert år samler London Marathon løbere fra hele verden til en uforglemmelig dag med løb, feststemning og enestående atmosfære. Selvom billetterne til selve løbet for længst er revet væk, er der stadig masser af muligheder for at deltage som tilskuer og opleve den energifyldte atmosfære langs ruten.

Billederne nedenfor giver et glimt af sidste års begivenhed, hvor deltagerrekorden blev slået og jublen langs ruten var øredøvende. Med et stigende antal deltagere hvert år er det vigtigt at være hurtig, hvis man ønsker at sikre sig en plads til næste års løb. Planlægger du at deltage i London Marathon næste år, så sørg for at tilmelde dig i god tid.

For danske løbere er det nemmest at tilmelde sig gennem den danske ‘Marathon Travel Klub’, der kan hjælpe med alt fra tilmelding til rejsearrangementer.

Dette års marathon finder sted den 21. april, og som tilskuer er det gratis at være med og opleve den unikke stemning, der kun kan findes ved London Marathon. Så tag din familie og venner med og vær en del af denne fantastiske begivenhed!

Dette års marathon afholdes d. 21 april. Og det er gratis, at være tilskuer!

Billeder fra London Marathon 2014.London-Marathon London_Marathon__1714647a The 32nd London Marathon

 

TCS London Marathon Course Map 2023 london_marathon_route
 

Håber også du er klar til London Marathon – er du klar ?

Skriv en kommentar