Pembridge Palace Hotel – billigt hotel i midten af London

In Alle artikler, Hoteller by London HolidaySkriv en kommentar

Pembridge Palace Hotel er et normalt engelsk hotel i den billige prisklasse, som ligger centralt i London – i bydelen ‘Paddington’. Hoteller ligger tæt på naturgrønne omgivelser i form af Hyde Park, samt en 5 minutters gåtur fra at være i den centrale den af London – Oxford Street, fx.

Pembridge Palace Hotel er et simpelt hotel hvor det helt basale er. Prisen for et dobbeltværelse med 2 senge på Pembridge Palace Hotel er kun 450-550 kroner i hverdagene, samt omkring 1000-1200 kroner i weekenderne. Denne pris er i den lave ende af skalaen, sammenlignet med andre hotel-priser i London.

Værelserne har det basale. Det er på ingen måde et luksusværelse med køkken og det hele, men der er det man skal bruge: bad, toilet, senge, vinduer, samt de basale-køkkenredskaber. Værelset har gratis internet, samtidigt med at man kan betale ekstra for at få en endnu hurtigere internetforbindelse. Et fint hotel hvis man er i London i en forlænget weekend, og er ude at se London. Der er ingen grund til at betale flere tusinde kroner om dagen for at bo på et flot hotel, når man som ofte ikke er på hotellet udover om morgenen, samt når man skal sove.

Værelset har fået 3 ud af 5 stjerner på Hotels.com, hvilket er rigtig fint for et hotel i denne prisklasse.

Billigt hotel – i midten af London

Man skal lede længe for at finde et billigere hotel i midten af London.

Hotellet ligger lige nord for Hyde Park, som er et stort naturområde i midten af London. Hyde Park er kendt for den’ flotte sø (som man kan bade i), samt flotte træer, og generelt et hyggeligt og idylliske naturområde i midten af en storby. Syd for Hyde Park og hoteller ligger Themsen, som er den populære flod der løber gennem London. Nogle steder kan man også bade i Themsen – og man kan endda tage fra den ene ende af London til den anden (og sejle under The Tower Bridge & Bridge Of London – ved siden af Big Ben).

Til øst for hotellet ligger Oxford Street, som ligger 5-10 væk i gå-afstand. Oxford Street er Londons største shoppingggade, hvor alle de store butikker ligger. Et mekka for folk der elsker at shoppe!

Transport til og fra hoteller er nemt, med engelske taxaer (se taxa priser – åbner i nyt vindue), metro tæt på, samt busser der kører hele tiden.

Se kort over beliggenheden, herunder:

Vil du læse mere om dette hotel og eventuelt booke et værelse for et par nætter eller tre? Klik på linket herunder. Når du er kommet ind på siden, skal du blot søge efter hotellets navn: ”Pembridge Palace Hotel”.

Gå til Vores hotel tilbud i London – klik her!

Skriv en kommentar